Bekerhouder

Bij FestiTray geloven we dat de beste feestjes gedeeld moeten worden. We streven ernaar om het leven van feestgangers gemakkelijker en leuker te maken door onze unieke en handige bekerhouder.

De FestiTray is een innovatief concept dat speciaal is ontworpen voor festivalgangers en feestliefhebbers. Het is een draagbare bekerhouder, waarmee je makkelijk door een grote menigte kunt lopen. Of je nu op een festival bent, op een feestje thuis of gewoon met vrienden rondhangt, de FestiTray is de perfecte metgezel.

Met de FestiTray hoef je nooit meer te worstelen met je drankjes terwijl je probeert te dansen of te socializen. Je kunt je favoriete drankjes gemakkelijk meenemen zonder dat je bang moet zijn dat alles op de grond valt.

FestiTray

Festivals

Of je nu een festivalganger bent die van muziek en dansen houdt, een gastheer of gastvrouw die een feestje organiseert, of gewoon iemand die graag tijd doorbrengt met vrienden, maak je feestjes onvergetelijk en geniet van het gemak van de FestiTray.

Bestel vandaag nog jouw eigen bekerhouder en ontdek waarom zoveel feestgangers enthousiast zijn over onze innovatieve product.

Onze bekerhouder is gemaakt van duurzame gerecyclede materialen en is lichtgewicht.

Een tray met jouw logo of tekst is een praktisch promotieartikel en je draagt bij aan aanzienlijk minder afval op het festivalterrein.

Feesten zonder gedoe met drankjes? Dat kan, met de Festitray!

FestiTray nieuw model
FestiTray Grolsch
contact

Follow us